donderdag 10 januari 2013

Erika Van Tielen naar derde liveshow 'Sterren op de Dansvloer' met speels gemak


Erika Van Tielen naar derde liveshow 'Sterren op de Dansvloer' met speels gemak

Op vrijdag 16 november 2012 fonkelen, schitteren en glitteren de tien dansparen waaronder Erika Van Tielen voor de tweede keer over de geboende parketvloer van 'Sterren op de Dansvloer'.

Voor één danspaar zal het mooie liedje niet lang duren, want deze week moet een eerste koppel de wedstrijd onherroepelijk verlaten. Maar niet voor ze de pannen van het dak hebben gedanst in hun sexy mooie kleedjes met een sensuele rumba of een energieke quickstep.

Het was met ietwat trillende benen dat de tien bekende landgenoten vorige vrijdag het nieuwe seizoen van 'Sterren op de Dansvloer' in dansten met hun versie van de Engelse wals of de chachacha.

Gemiddeld 810.398 live-kijkers waren op de afspraak, waardoor de eerste liveshow een marktaandeel van 34,7% behaalde (VVA 18-54). Linda Mertens en Lucas Van den Eynde konden de jury het meest overtuigen, Tom Coninx en Vincent Banić bengelen in de gevarenzone.

Op vrijdag 16 november betekent de tweede liveshow van 'Sterren op de Dansvloer' voor één danskoppel ook meteen het einde van hun avontuur. Wie onherroepelijk afvalt, hangt af van de punten van de jury en van stemmend Vlaanderen.

Voor de dansers die vorige week de laagste score kregen is echter nog niets verloren. Het puntentotaal van vorige week wordt namelijk samengeteld met de scores die de koppels deze week behalen.

Erika Van Tielen bijt door ondanks een fikse blessure die ze opliep tijdens het oefenen. Gelukkig kan danspartner Kris masseren, en na een flinke massage en bezoek aan de dokter kan Erika toch weer de sterren van de hemel dansen.
 
Sensuele rumba vs energieke quickstep en zwoele mambo vs pittige salsa
Wie vorige week op het ritme van een latin song danste, mag deze week zijn beste ballroombeentje voorzetten. Met een energy killer als de quickstep belooft dat geen eenvoudige opdracht te worden.

Kevin Van der Perren en zijn danspartner Charissa proberen de jury te bekoren op Rolling In The Deep van Adèle, terwijl Vincent Banić en Vanessa quicksteppen op het Friends-deuntje I'll Be There For You van The Rembrandts.

Sexy Rani De Coninck en Jeroen geven het beste van zichzelf op Radar Love van Golden Earring, en Eline De Munck en Arman dansen op Jungle Drum van Emiliana Torrini.

Linda Mertens en haar danspartner Aerjen maakten vorige week een goede beurt bij de jury en hopen dit deze week over te doen op Hey Nah Neh Nah van Milk & Sugar vs Vaya Con Dios.

De dans der verleiding: zo wordt de rumba ook wel genoemd. Aantrekken, afstoten en sensuele heupaccenten vormen de basis voor een perfecte rumba. Lucas Van den Eynde en Leila smijten zich helemaal op Titanium van David Guetta ft Sia,

Showbizz Bart en Monique doen het rustiger aan op Wereld Zonder Jou van Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis.

Tom Coninx en Olga dansen op Paradise van Coldplay, terwijl dancing queen Erika Van Tielen en haar danspartner Kris voor het opzwepende Sexual Healing van Marvin Gaye gaan. Hannelore Knuts waagt zich met haar partner Markus op Tina Turners Private Dancer.

In de tweede liveshow van 'Sterren op de Dansvloer' stopt het echter niet bij de rumba en de quickstep.
 
De sterren dansen namelijk elk afzonderlijk ook in het relay: een estafettedans waarin ze elk afzonderlijk de jury moeten overtuigen in 30 seconden.

De mannen dansen op vrijdag 16 november een zwoele mambo, de vrouwen brengen een pittige salsa.

'Sterren op de Dansvloer' met dans godin Erika Van Tielen, iedere vrijdag om 20.30 uur op VTM, allemaal stemmen en sms'en op Erika hoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten